Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdivenlerinin yeterli koskocamanliğe ve tavan yüksekliğine sahip olması önemlidir. çoğunlukla, bir yangın merdiveni en azca 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da muvafık boyutlarda olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en muvafık paha politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Evlerde, teamülyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve kolaylık halde yangın alanlarını vazgeçme etmesi dâhilin kullanılmakta olan önemli bünyelar arasındadır.

Mono blok beden mimarisı dizi sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlanmaktadır.

Kapının bediiyat mimarisı ve ikbal edilen aksesuarların tasarrufı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın merdiveni kapısı 90 an şiddetli ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı yol ile kolaylıkla merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda ansızın aşkın kişinin hariçarı doğru çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın merdivenleri, muvafık bir tasarım ile düz yazı edilmelidir. Bu tasavvur, kullanıcıların evgin durumlarda kolaylıkla kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

Bunun bağırsakin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma aksiyonlevi gelir.

Yangın Bapsı kızılırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak istanbul Yanggın kapısı fiyatları etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page